TSC Gas-spring.com

Duitse kwaliteit gasveren

Technical Spring Corporation – Al meer dan 30 jaar specialist in alle soorten gasveren, aansluitingen en accessoires.

Profiteer van onze jarenlange ervaring en overtuig uzelf van onze productdiversiteit. Door constante ontwikkeling van nieuwe en bestaande producten zijn wij in staat onze producten exact op de individuele toepassing van de klant af te stemmen.

Sinds de oprichting van het bedrijf TSC Gasfedern in 1981 staat deze naam voor betrouwbaarheid en competentie in dienst van de klant. Meer dan 30 jaar ervaring en knowhow op het gebied van gasveren garanderen u concurrerende prijzen en de hoogste kwaliteit van onze producten.

Wij leveren zowel aan de zakelijke markt als aan particulieren. Een wereldwijd netwerk van tevreden klanten is hiervoor het overtuigende bewijs. Uw tevredenheid is ons doel. Laat ons u overtuigen en neem contact met ons op. Vanuit ons hoofdkantoor en magazijn in Bad Bentheim kunnen wij vanuit voorraad onze producten leveren. Heeft u specifiek advies nodig op of een gasveer op maat dan staan onze Nederlandse collega’s u ook graag ter woord.

Wij bieden u onder andere de volgende gasveer producten aan:

Gasdrukveer

Deze veer wordt meestal gebruikt om een ​​gewicht te balanceren. In de normale stand is de zuigerstang van de gasveer altijd uitgeschoven

Gasveer op maat

Door constante ontwikkeling van nieuwe & bestaande producten kunnen wij onze producten exact afstemmen op de individuele toepassing van de klant. Vraag uw specifieke offerte op maat aan.

Gastrekveren

Deze veer werkt tegenovergesteld aan een gasveer. In onbelaste toestand is de zuigerstang bij dit type altijd ingeschoven in de cilinder.

Mounting brackets

Aansluitdelen

Een goede aansluiting danwel bevestiging is erg belangrijk voor een goede installatie en langere levensduur van de gasveren en / of gasdempers. Bekijk hier ons assortiment met verschillende soorten.

T.S.C. Gasspring.com – Gasveren

Zeppelinstrasse 16 D-48455 Bad Bentheim – Germany. 

Telefoon:  +49 (0)5922 7795 0  Email:  info@gas-spring.com 

TSC Gas Springs – Duitse kwaliteit gasveren

Theme BCF By aThemeArt - Proudly powered by WordPress .
BACK TO TOP