Blokkeerbare gasdrukveren:

Blockierbare_Gasfeder_TSC Gas Spring

Deze gasveer werkt in principe als een gasdrukveer, maar kan continu in elke positie worden geblokkeerd Krachten: van 150 Newton (= 15 Kg) tot 1200 Newton (= 120 Kg) Slaglengte: van 20 mm tot 500 mm.

De blokkering (vergrendelbare gasdrukveren) is leverbaar in varianten:

Deze gasveren kunnen in elke positie gemonteerd worden, maar het is aan te raden deze veer met de trekkerpen naar beneden te monteren om te voorkomen dat er vuil in komt.

We bieden ook de Bowden-kabel en directe besturingssystemen.

Star blokkeerbaar in trekrichting

Een stijve vergrendeling in de trekrichting wordt gebruikt wanneer een terugvering op de trein niet gewenst is. Deze stevig vergrendelbare veer fixeert bewegende delen in een exacte positie en geeft de mogelijkheid om ze opnieuw af te stellen.

Star blokkeerbaar in duwrichting

Een starre blokkering in de drukrichting wordt gebruikt wanneer een terugvering op druk niet gewenst is. Deze stevig vergrendelbare veer fixeert bewegende delen in een exacte positie en maakt het opnieuw afstellen mogelijk.

Flexibel / verend blokkeerbaar

Deze vergrendelbare gasdrukveer kan in elke positie langs de slaglengte worden vergrendeld. De blokkering blijft in beide richtingen elastisch. Bij belasting springt de veer een beetje op, maar keert terug naar de vergrendelde positie. Dit type blokkering is te vergelijken met het effect van de veer in de pilaar van een bureaustoel.

Absoluut Star Blokkeerbare gasdrukveren

Dit type veer combineert de eigenschappen van een starre vergrendeling zowel op compressie als op spanning. Deze absoluut stevig vergrendelbare veer fixeert bewegende delen in een exacte positie en laat ze opnieuw afstellen.

Bowdenzug & Direct Bediensytemen

De Bowden-kabel is een bewegend element. Afhankelijk van het beoogde gebruik wordt de bowdenkabel ook wel remkabel, schakelkabel, gaskabel, koppelingskabel etc. genoemd. Bowdenkabels voor het overbrengen van drukkrachten zijn bijvoorbeeld schakelhandelingen voor het aansluiten van mechanische keuzehendels en tandwielen, draadontgrendelingen voor camera's of de schakelkabels van fietscircuits.

BCF Theme door aThemeArt - Met trots aangedreven door WordPress.
TERUG NAAR BOVEN