Aansluitdelen voor de montage van gasveren :

De juiste aansluitingen zijn erg belangrijk voor een goede installatie en een langere levensduur van de verschillende gasveren en / of gasdempers.

We hebben een overzicht van mogelijke opties zoals ogen, gaffels, kogelpannen, kogelgewrichten, stangkoppen en montagebeugels.

Hoe bevestig ik een gasveer? Wij leveren diverse verbindingsdelen van staal, RVS of kunststof en hebben deze onderdelen op voorraad in Bad Bentheim.

Klantspecifieke verbindingen of maatwerk nodig ?:
Als u ons de afmetingen vertelt, kunnen ze vanuit onze fabriek worden gekopieerd, zodat u ze gemakkelijk 1 op 1 kunt uitwisselen.

Ogen

Ogen zijn de meest voorkomende connectoronderdelen. Ze worden gekenmerkt door een hoge stabiliteit. We hebben ogen in veel verschillende maten, diameters en diktes. Daarom kunnen de ogen zeer variabel worden gebruikt.

Gaffel

Als hoge krachten op de gasveren inwerken, maar ook in gevallen waar slechts een beperkte ruimte beschikbaar is, zijn gaffels sterke en stabiele onderdelen. Leverbaar in staal, RVS of kunststof

Ball Joint Axial

Kogelpannen

De kogelpan neemt de bolvormige kop op. Kogelpannen zijn onder meer te vinden in aanhanger koppelingen en in auto's (bijvoorbeeld in de kofferbak).

Kugelgelenker

Kogelgewricht

Kogelgewrichten worden vaak gebruikt in situaties waarin het moeilijk is om de gasveer in een rechte lijn tussen de twee draaipunten te monteren.

Joint Bearing

Stangkoppen

Bij stangkoppen vindt het schuifcontact plaats tussen een sferische binnenring en de even bolvormige boring van de buitenring.

Mounting brackets

Montagebeugel

Voor de montage van gasveren bieden wij verschillende versies aansluitingen & montagebeugels aan.

BCF Theme door aThemeArt - Met trots aangedreven door WordPress.
TERUG NAAR BOVEN