Over TSC Gas Springs GMBH

Wat wij doen.

Sinds de oprichting van het bedrijf Technical Spring Corporation in 1981 staat onze naam voor betrouwbaarheid en competentie in dienst van de klant. Meer dan 30 jaar ervaring en de knowhow op het gebied van gasveren garanderen u concurrerende prijzen en de hoogste kwaliteit van onze producten.

Door constante ontwikkeling van nieuwe en bestaande producten zijn wij in staat onze producten exact aan te passen aan de individuele toepassing van de klant.

Er is geen plek zonder het gebruik van onze gasveren. Een wereldwijd netwerk van tevreden klanten is hiervoor het overtuigende bewijs.

Uw tevredenheid is ons doel. Neem contact met ons op en u zult overtuigd zijn. Wij gaan graag een zakelijke relatie met u aan.

Gasveer op maat maken

Gasveren hebben veel verschillende mogelijkheden, maten en lengtes. Als u ons de afmetingen van de gasveer doorgeeft dan maken wij voor u de specifieke gasveer op maat.

Persoonlijke service

Uiteraard staan ​​onze medewerkers graag persoonlijk voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of u te adviseren bij het kiezen van het juiste gasveersysteem.

Technisch Support

Vertel ons waarvoor u de gasveer wilt gebruiken en wij zoeken samen met u naar de juiste gasveer voor uw situatie. Wij kunnen uw gewenste inbouwvoorstel berekenen.

Snelle levering

Wij hanteren een ruim aantal onderdelen op voorraad, waardoor we een zeer korte levertijd kunnen garanderen. Bij specifiek maatwerk ontvangt u altijd een voorstel met leverdatum.

Imprint

Bedrijfsnaam : TSC Gasfedern GmbH – Technical Spring Corporation

Hoofdkantoor:
Zeppelinstrasse 16
D-48455 Bad-Bentheim
Deutschland

  • Maandag – Donderdag 09.00-17.00
  • Vrijdag 09.00 – 15.00
  • Zaterdag & Zondag gesloten

Contact :
Telefoon : +49 5922 7795-0
Fax : +49 5922 7795-29
Internet: www.gas-spring.com
E-mail: info(at)gas-spring.com

BCF Theme door aThemeArt - Met trots aangedreven door WordPress.
TERUG NAAR BOVEN